R10 LICHTGEWICHT

Het vervoer met autolaadkraan kent korte laad- en lostijden. De producten worden op de fabriek door de chauffeur zelf geladen en op het losadres gelost.  Met onze klanten maken we goede afspraken over de verwachte dienstverlening die gericht is op kwaliteit en klanttevredenheid. 

Lichtgewicht kraanwagen

"Met ons nieuw ontwikkelde bouwvoertuig spelen wij in op de vraag naar meer duurzaam ondernemen”, zegt Jan Ruijsch, bestuurder bij Bouwvervoer. Zijn collega Arjan Berndsen vult aan: “ Door de omvang van ons bedrijf kunnen wij voor elk product een specifiek voertuig inzetten, het voertuig is lichter en mag meer lading vervoeren en verbruikt bovendien minder brandstof"

GESCHIKT

Het voertuig is voor 80% van onze werkzaamheden geschikt. Lading tot 2.000 kg kan eenvoudig meer dan 4 meter van de auto gelost worden. En omdat de auto veel lichter is mag deze 5.000kg meer lading vervoeren. 

DUURZAAM

Duurzaam betekend dat je voorziet in eigen behoefte zonder schaarse grondstoffen verbruiken. Dit is in onze sector nog niet haalbaar en daarom spreken wij liever over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij zoeken de balans tussen ecologische, economische en sociale belangen. Ons uitgangspunt is zo min mogelijk brandstof verbruiken en de veiligheid van onze medewerkers en de omgeving vergroten.