LEUKE EN UITDAGENDE JOB 

KRAANWAGEN CHAUFFEUR

WERKZAAMHEDEN

Wij zijn de bouwvervoer specialist van Nederland en trots op ons werk. De samenwerking met onze klanten is goed. Je rijdt met een gestuurde oplegger volle vrachten vanaf de fabriek naar de bouwplaats. En daar los je bijvoorbeeld pakketten stenen met de autolaadkraan. Hiervoor is geen kraancertificaat nodig.  Elke chauffeur heeft een vaste truck met oplegger. Het bedienen van de kraan is net zo leuk als het rijden met een vrachtwagen. En als je netjes laadt en lost zijn klanten vriendelijk en tevreden.

Omdat wij voor verschillende opdrachtgevers rijden is de bezetting het hele jaar goed en kun je ook in de winter lekker doorrijden. De weekenden ben je vrij en met de bouwvak en tussen kerst en nieuwjaar ook. Het is een pre als je dicht bij onze klanten woont want met standplaatsen dicht bij de laadlocatie besparen wij omrijkilometers en zijn er ook geen overnachtingen nodig. Er zijn veel standplaatsen mogelijk waaronder Amsterdam, Woerden, Vianen, Aalst, Oosterhout, Breda, Tilburg, Oisterwijk, Veghel, Tiel, Wageningen en Duiven. Maar ook voor andere plaatsen kun je informeren.  

ARBEIDSVOORWAARDEN

De arbeidsvoorwaarden zijn geheel volgens de C.A.O. Beroepsgoederenvervoer en omdat kraanwagenschauffeurs veel zelf laden en lossen wordt er geen pauzestaffel gehanteerd. Natuurlijk is er altijd ruimte om de pauzes van de rijtijdenwet aan te houden. Ons doel is trotse en gemotiveerde medewerkers in vaste dienst houden. Ben jij op zoek naar de voordelen van een grote organisatie en heb je interesse? Reageer dan telefonisch of per mailadres personeel@bouwvervoer.nl