Ben jij een ervaren kraanwagenchauffeur?

Dan kun je binnen 30 minuten een vracht stenen netjes laden en lossen. Met ons LOON NAAR WERK blijft het chauffeursvak aantrekkelijk en verdien je echt meer. Bij ons zitten chauffeurs in de E-loonschaal. 

Maar nog belangrijker is dat wij leuk werk hebben voor chauffeurs die bouwmaterialen vervoeren. Elke dag is anders en je hebt vrijheid, ondanks het werk dat je moet doen. Met een eigen vaste truck en oplegger rij je doordeweeks naar bouwplaatsen in Nederland en soms Belgie. De weekenden zijn vrij en wij kennen geen nachtdiensten.

Wil je meer informatie over deze leuke job, dan kun je mij (Jan Ruijsch) bellen op nummer 088-3119191

Verbruik en rijstijl analyse

Werkwijze

Wij zijn al 100 jaar een open familiebedrijf waar je welkom bent en bij  iedereen binnen kunt stappen. Je rijdt met een gestuurde oplegger volle vrachten vanaf de fabriek naar de bouwplaats. En afhankelijk van het type transport los je de materialen op de bouwplaats en dan zijn er bijna geen wachturen.
Omdat wij voor verschillende tevreden opdrachtgevers rijden is de bezetting het hele jaar goed en kun je ook in de winter lekker met bouwmaterialen doorrijden. De weekenden ben je vrij en tijdens de bouwvak en nieuwjaar ook. Het is een pre als je dicht bij onze klanten woont want dan besparen wij omrijkilometers en zijn er ook geen overnachtingen nodig. Er zijn veel standplaatsen mogelijk waaronder Woerden, Vianen, Aalst, Oosterhout, Veghel, Tiel, Wageningen en Duiven. 

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn geheel volgens de C.A.O. Beroepsgoederenvervoer en als de chauffeurs zelf laden en lossen wordt er geen pauzestaffel gehanteerd. Natuurlijk is er altijd ruimte om de pauzes van de rijtijdenwet aan te houden.

Ons doel is trotse en gemotiveerde medewerkers in vaste dienst houden. Ben jij op zoek naar de voordelen van een grote organisatie gecombineerd met de leuke sfeer op de onderlinge (kleine) standplaatsen? Reageer dan telefonisch of per mail:
jan.ruijsch@bouwvervoer.nl of 088-3119191

Soorten vervoer

Kraanwagens

Drone%20bouwvervoer

Het mooie van chauffeur is dat elke dag anders is, je komt op allerlei plekken en ben lekker buiten. Kraanwagenchauffeurs laden de vracht zelf met een autolaadkraan. Het zijn vaak volle vrachten met bijvoorbeeld betonstenen die je op de bouwplaats lost. Het lossen duurt rond de 30 minuten en dan kun je weer op weg naar de volgende vracht. Omdat je ’s avond voorlaadt voor de volgende dag werken kraanwagenchauffeurs vaak 13 tot wel 13,5 uur per dag.
Er is geen kraancertificaat nodig en je krijgt intern een opleiding voor de bediening van de kraan. 

Binnenladers

binnenlader%20vianen%20bovenaanzicht

Met een binnenlader breng je volle laadvloeren naar de bouwplaats en dan wissel je deze met een lege laadvloer. Je hoeft dus nergens te wachten en ben snel weer onderweg naar een volgende vracht.
Op de bouwplaats staan meerdere beladen laadvloeren zodat er niet gelijk wachturen zijn als er ergens vertraging ontstaat. 

Vlak vervoer

vlak%20vervoer%20laden%20dycore

Chauffeurs die met vlakke opleggers betonplaten vervoeren worden op de fabriek geladen en op de bouwplaats gelost. Dit zijn vaak tijdvrachten die binnen 1,5 uur gelost zijn. De meeste vrachten zijn van Breda naar de randstad. Gemiddeld werken deze chauffeurs 50 uur per week en er zijn geen overnachtingen.

Gewoon een vrachtwagenmonteur

Samen met 5 collega’s zorg jij ervoor dat alle vrachten op tijd bij de klant zijn. Dit doen wij met monteurs die verantwoording durven nemen en preventief onderhouden.

100 vrachtwagens met autolaadkranen en gestuurde opleggers worden het gehele jaar gelijkmatig ingepland. Met regelmatige werktijden van 8 tot 17 uur redden wij dat.

De garage staat in Wageningen en het onderhoud bestaat uit APK keuringen en standaard onderhoud. Olie, remmen, verlichting, kleine schade reparatie is veel voorkomend werk.

Bij een storing moet je ook zoeken waar het probleem zit. En dat kan best lastig zijnā€¦. Een ander leuk onderdeel is de door-ontwikkeling van het materiaal. Wij willen dat de chauffeur veilig en snel kan laden en lossen en veel aanpassingen komen van jullie!

image009

Arbeidsvoorwaarden: Wij zijn een transportbedrijf en passen de CAO beroepsgoederenvervoer toe. En daar is niets mis mee. Afhankelijk van je ervaring en diploma’s is 3500 euro bruto per maand mogelijk.
Opleidingen zoals APK keurmeester of CE rijbewijs is mogelijk. Het zou natuurlijk mooi zijn als je deze kwalificaties al hebt. Maar het is ook mooi als je jong bent en dit graag wil oppakken. Een technische MBO opleiding is erg handig.

Wij zoeken een goede monteur. Heb je er zin in? Dan mag je mij bellen, mailen of app’en;

Lars Ruijsch, 27 jaar en meewerkend chef werkplaats, telefoon: 06-52385632 of lars.ruijsch@bouwvervoer.nl